آمار مطالب

کل مطالب : 357
کل نظرات : 1

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 6

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز : 6
باردید دیروز : 150
بازدید هفته : 250
بازدید ماه : 900
بازدید سال : 1773
بازدید کلی : 41378

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان کتابخانه عمومی پروین اعتصامی همدان و آدرس parvinpl.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 6
بازدید دیروز : 150
بازدید هفته : 250
بازدید ماه : 900
بازدید کل : 41378
تعداد مطالب : 357
تعداد نظرات : 1
تعداد آنلاین : 1


 
تبلیغات
<-Text2->
نویسنده : کتابخانه پروین اعتصامی
تاریخ : دو شنبه 30 دی 1398
نظرات

 

 
 
 

<<  بهمن  >>
ش ی د س چ پ ج
      ۱ ۲ ۳ ۴
۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱
۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸
۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵
۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰    
۱۳۹۸ خورشیدی

بهمن (در زبان فارسی افغانستاندَلو)، یازدهمین ماه سال خورشیدی است و در گاه‌شماری رسمی ایران و افغانستان همواره ۳۰ روز دارد و از روز ۳۰۷م سال آغاز شده و در روز ۳۳۶م سال پایان می‌یابد. بهمن دومین ماه فصل زمستان است.

برج فلکی بهمن‌ماه برج دلو (آبریز) است که یازدهمین برج فلکی از دائرةالبروج است. نماد برج بهمن، آبریز (در انگلیسی Aquarius) نامیده می‌شود. عنصر این برج هوا است.

در گاه‌شماری رسمی ایران نام این ماه از نام ماه یازدهم گاه‌شماری اوستایی نو برگرفته شده‌است. در گاه‌شماری زرتشتی دومین روز هر برج نیز بهمن نام دارد و در بهمن‌روز از بهمن‌ماه، جشن بهمنگان برگزار می‌شود. ایزد این ماه امشاسپندبهمن است.

امشاسپندبهمن، در اسطوره‌های ایرانی و زرتشتی، نخستین و والاترین امشاسپند و سردمدار امشاسپندان است. او ایزد نگهبان مردم، چراگاه‌ها و چارپایان است. وهومن نزدیک‌ترین امشاسپندنزد اهورامزدا است.

مناسبت‌ها[ویرایش]

  • ۱ - زادروز فردوسی
  • ۲ - بهمن روز، جشن بهمنگان
  • ۵ - جشن نوسره
  • ۱۰ - جشن سده
  • ۱۲ - آغاز دهه فجر
  • ۱۵ - جشن میانه زمستان
  • ۱۹ - روز نیروی هوایی
  • ۲۲ - پیروزی انقلاب اسلامی
  • ۲۲ - جشن بادروزی
  • بهمن روز، روز جشن بهمنگان
  • جشن نوسره
  • جشن سده (جشن سده یک جشن ملی ایرانیان است و به هیچ دین و مذهبی مربوط نیست)
  • جشن میانه زمستان
تعداد بازدید از این مطلب: 39
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1


نویسنده : کتابخانه پروین اعتصامی
تاریخ : سه شنبه 24 دی 1398
نظرات

 

عليرضا مختارپور

علیرضا مختارپور، دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، ضمن تشریح شرایط فرهنگی، سیاسی و اجتماعی حاکم بر کشور، بر اهمیت توجه به تداوم فرهنگ ایثار و شهادت به عنوان وظیفۀ مهم دستگاه های فرهنگی تاکید کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، هفتمین نشست شورای هماهنگی امور ایثارگران وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، یکشنبه ۲۲ دی ماه، با حضور محمدرضا سوقندی، مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور ایثارگران، علیرضا مختارپور، دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، اسماعیل شفاعی، معاون امور مالی و اداری نهاد، محمد هادی ناصری طاهری، مدیرکل روابط عمومی و امور بین‌الملل نهاد و سرپرست اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان تهران، مهدی صباغ، مدیرکل منابع انسانی و پشتیبانی نهاد، به همراه نمایندگانی از دستگاه‌های تابعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در کتابخانه مرکزی پارک‌شهر برگزار شد.

۵ ویژگی سردار شهید حاج قاسم سلیمانی از نگاه رهبر معظم انقلاب

علیرضا مختارپور در این نشست درباره شرایط متفاوت فرهنگی، سیاسی و اجتماعی حاکم بر کشور نسبت به گذشته، طی سخنانی گفت: تفاوت شرایط فعلی کشور با شرایط سال‌های قبل کاملا مشخص است. این دوره جدید ویژگی‌هایی دارد که برای همه نیروهای انقلابی و ارزشی قابل تأمل است که می‌شود آن را در یک جمله خلاصه کرد که «امروز با مصاف مستقیم حق و باطل» روبه‌رو هستیم. یعنی دیگر حتی نبرد و جنگ نیابتی در کار نیست و مستقیما استکبار علیه فرمانده شجاع و مخلص انقلاب اسلامی دست به حمله نظامی ‌می‌زند، او را ترور می‌کند و به گردن می‌گیرد و در مقابل هم انقلاب اسلامی در دفاع از خودش مستقیما عمل می‌کند و نه به صورت نیابتی.

وی با اشاره به ویژگی‌های سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی، از نگاه مقام معظم رهبری و درس‌های نهفته در آن، گفت: رهبری پنج ویژگی را به طور خلاصه برای این شهید مطرح کردند و در ادامه هشدار دادند که مراقب باشید در این زمینه تحریف صورت نگیرد. ویژگی اول ایشان «تدبیر» شهید سلیمانی بود که او را اهل تدبیر، فکر، محاسبه و دقت در اندیشه دانستند. ویژگی دوم «عمل» ایشان بود که در مرحله تدبیر متوقف می‌ماندند و اهل اقدام بودند. ویژگی سوم «شجاعت» بود؛ میان اقدامات انواعی وجود دارد که اقدامات ایشان دارای ویژگی شجاعت بود. ویژگی چهارم «اخلاص» بود که تدبیر، عمل و شجاعت ایشان تماما همراه با اخلاص بود و ویژگی پنجم این بود که تمام این چهار عامل قبلی در حوزه «انقلاب و انقلابی‌گری» خلاصه می‌شد.

این روزها، روز امتحان است و تردید در آن جایی ندارد

مختارپور تصریح کرد: این روزهای کشور و انقلاب ما بسیار مهم است؛ چراکه امروز، روز امتحان است. ویژگی این روز این است که اگر در روز واقعه هر انسانی با هر تحلیل و توجیحی به وظیفه خود عمل نکند و حتی اگر بعد از آن روز به وظیفه‌اش عمل کند، آن عمل و اقدام تأثیر زیادی نخواهد داشت. مقام معظم رهبری در این باره نمونه‌ای مطرح کردند که زمان واقعه عاشورا عده‌ای از مردم، به خصوص خواص، تردید کردند. حادثه که تمام شد برخی از این خواص فهمیدند که چه اشتباه بزرگی کردند و اقداماتی از جمله قیام توابین صورت گرفت، اما کارهای آنها دیگر اثر نداشت، چرا که آن واقعه دیگر رخ داده بود و آن ضربه به پیکر اسلام خورده بود، هرچند که خداوند با آن واقعه حیات و دوام اسلام را تضمین کرد، ولی بالاخره تردید آنها قابل جبران نبود و نشد.

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور ادامه داد: آن نکته مهمی که استکبار را به این نتیجه رساند که باید به صورت مستقیم وارد میدان شود، تنها مسئله مصاف نظامی، سیاسی و اقتصادی نبود، بلکه عمده آن مسئله فرهنگی بود. موضوعی که مقام معظم رهبری نیز خودشان تشریح کرده‌اند؛ به طوری که از اواخر دوران دفاع مقدس، یک جریانی شروع شد که بعدها در سخنان رهبری به تهاجم فرهنگی، شبیخون فرهنگی و ناتوی فرهنگی نامگذاری شد. یعنی به اخلاق، فرهنگ و دین جامعه از طریق ماهواره‌ها، فضای مجازی، برخی مطبوعات داخلی، کتاب‌ها، فیلم‌ها و آرام آرام هجوم همه جانبه‌ای صورت گرفت و این تصور را برای استکبار و حتی برخی از تحلیل‌گران ناآگاه داخلی پیش آورد که نسل جدیدی که انقلاب را برعهده می‌گیرد، به هیچ کدام از این ارزش‌ها و اصول انقلاب اسلامی یا اعتقاد ندارد و یا اگر اعتقاد دارد، پای آن نمی‌ایستد.

مختارپور افزود: جوانانی در دهه سوم و چهارم انقلاب بالیده و رشد کرده بودند که نه دوران پیش از انقلاب را دیده بودند، نه حضرت امام خمینی(ره) را دیده بودند  و نه دوران دفاع مقدس را دیده بودند و در بحث‌های مختلف روشنفکری و مسائل مختلف فکری و هجمه‌های فرهنگی دشمن و تمسخر اسوه‌های ایثار و شهادت در ماهواره‌ها، فیلم‌ها، فضای مجازی و کتاب‌ها، چشم باز کرده بودند. بنابر این زمانی که مستکبران وارد حوزه حمله نظامی شدند و از داعش دست ساخته استکبار شروع کردند بخش‌هایی از جهان اسلام را تصرف کردند، امید داشتند که همه مرزهای جهان اسلام را در اختیار بگیرند و تصویر اسلام را هم در نگاه ملت‌های مختلف تخریب کنند. یعنی به عبارت دیگر هم اسلام را بد نام کنند و هم زیرساخت‌های جهان اسلام را نابود کنند.

وی با اشاره به هزینه‌ها و تبلیغات گسترده دشمن برای رسیدن به این اهداف، عنوان کرد: در این میان ناگهان دیدند که گروهی از جوانان مانند شهید حججی به میدان آمدند؛ جوانانی که نه فقط از کشور ما، بلکه از افغانستان، عراق و پاکستان در قالب لشکر زینبیون، فاطمیون  برای دفاع از اسلام و انقلاب به میدان آمدند. آن هم در شرایطی که دشمن قصد اختلاف افکنی میان ما و کشورهای همسایه مانند افغانستان را داشت. اما با این وجود دشمن متوجه شد که تمام این برنامه‌ها و هزینه‌ها نقش بر آب شد.

نا امیدی دشمن از میدان های مختلف مبارزه با انقلاب و رو آوردن به جنگ رو در رو

علیرضا مختارپور تأکید کرد: تصور من بر این است که یکی از انگیزه‌ها و ریشه‌های مستقیم به میدان آمدن استکبار را همین موضوع است که آنها دیگر از همه چیز نا امید شدند. آنها با تحریم اقتصادی تصور می‌کردند که کار ایران تمام می‌شود  و از تمام اصول خود دست بر می‌دارد، اما نشد؛ گفتند از نظر سیاسی اختلافات را به جایی می‌رسانیم که دیگر برادر برادر را قبول نکند، باز هم به نتیجه نرسیدند. گفتند از نظر فرهنگی این همه کار کردیم و دیگر امیدی نیست، اما باز هم نشد؛ بر این اساس می‌توان این گونه برداشت کرد که یکی از انگیزه‌های آنها برای ورود مستقیم به میدان همین بود که در ادامه دیدیم که چه نتیجه‌ای داد و هیچ کس تصور نمی‌کرد که چنین فضای حماسه و اتحادی در کشور ایجاد شود.

دبیرکل نهاد با اشاره به ماجرای تلخ سقوط هواپیمای اوکراینی در کشور، گفت: قطعا مطمئن باشید که از این پس توطئه‌های مختلف و پیچیده فرهنگی، سیاسی، نظامی و اقتصادی صورت خواهد گرفت برای اینکه این دستاورد را از نظام بگیرند که نمونه آن را در ماجرای سقوط هواپیمای اوکراینی می‌توان دید. ما اگر خطایی داریم مربوط به خودمان می‌شود و کشوری مثل آمریکا که هواپیمای مسافربری را می‌زند و بعد به فرمانده ناو خود مدال شجاعت می‌دهد و کشورهایی که همچنان پس از گذشت سال ها حاضر به قبول این موضوع نشده‌اند، آنها نمی‌توانند به ما معترض باشند.

وی ادامه داد: البته مسئولین ما آنقدر شجاعت داشتند که پذیرفتند، عذرخواهی کردند و اعلام کردند که آماده هر نوع تنبیهی هم هستند. اما کشورهایی که خودشان در این زمینه عامدانه در دنیا بسیار جنایت کرده‌اند، آنها که دیگر نمی‌توانند مدعی باشند. قطعا این اتفاقی که افتاده باید رسیدگی شود، اما دشمنان نیز از همینجا شروع کرده‌اند و قصد دارند آن دستاورد را تخریب کنند.

 

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور با تأکید بر لزوم تعامل و هم‌افزایی دستگاه‌های تابعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، گفت: امیدوارم بتوانیم در سال ۹۹ یا حتی در اواخر سال جاری با مشارکت یکدیگر و هم‌افزایی یک کار مشترک در خور و شایسته برای فرهنگ ایثار و شهادت انجام دهیم که مظهر این انسجام و هم‌افزایی دستگاه‌ها باشد.

وظیفه نخبگان در وقایع مهم تاریخی کشور

در این مراسم محمدرضا سوقندی، مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور ایثارگران نیز طی سخنانی گفت: متأسفانه در یکی دو هفته گذشته شاهد اتفاق تلخی بودیم که در راس آن شهادت سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی و در ادامه جان باختن جمعی از هموطنان‌مان در مراسم تشییع این شهید بزرگوار در کرمان و همچنین حادثه سقوط هواپیمای اوکراینی و جان باختن جوانان و نخبگان و پاره تن ملت ایران بود. حادثه اخیر وقتی تلخ‌تر شد که اعلام شد که متوجه شدیم بر اساس یک خطای انسانی رخ داده است.

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: همه این حوادث ما را غمگین و ملت ایران را داغدار کرده است. اما از سوی دیگر در تمام این حوادث درس‌هایی نهفته است که ما به عنوان ایثارگران و خدمتگذاران عرصه ایثار وظیفه داریم که درس‌ها و عبرت‌های این حوادث سلسله‌وار را با بصیرت، معرفت و آگاهی و  تحلیل، درست بشناسیم، اولویت‌بندی کنیم و به عنوان بخش نخبگانی جامعه دیگران را هم آگاه کنیم و این قضایا را برای آنها نیز تبیین کنیم.

وی ادامه داد: آنچه مسلم است این است که جمهور اسلامی در آغاز کامل دوم انقلاب، در یک شرایط جدیدی قرار گرفته است و ما باید از گردنه‌ها و عقبه‌های جدیدی عبور کنیم و به همان میزان که قدرت و اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران در منطقه و در جهان خود را نشان می‌دهد، به همان میزان هم دشمن با پیچیدگی‌ها و نظام رسانه‌ای خاص خود، این اقتدار و قدرت را به چالش می‌کشد. در اینجا باید اذعان کنیم که توده مردم همواره با روشن‌بینی و بصیرت خود، نقش تاریخی خودشان را ایفا کردند، به طوری که در این حوادث و وقایع هم شاهد آن بودیم. اما این جامعه نخبگان و خواص جامعه هستند که به عنوان جریان فکری، مهندسی کار دشمن را درست بشناسند و درست بشناسانند.

سوقندی با اشاره به نقش مهم نخبگان و وقایع تاریخی گفت: اصولا وقتی ما می‌گوییم فتنه، جریانات سیاسی و پیچیدگی‌ها، امتحانات الهی و عبور از گردنه‌ها، قطعا این‌ها کارهای آسانی نیستند. اگر در این مسیر راه هموار و روشن باشد که دیگر نام آن گردنه نیست، اتفاقا وقتی این پیچیدگی‌ها، سوالات و ابهامات مطرح می‌شود، نقش نخبگان و خواص که در تاریخ آنها را به عنوان «عمار» و یا «مالک اشتر» می‌شناسیم، خودنمایی می‌کنند. در هر حال جمهوری اسلامی از این حوادث و وقایع عبور خواهد کرد و این روزهای تلخ و سخت خواهد گذشت، اما تاریخ و معرفت تاریخی، نوع اقدامات، تصمیمات و اعلامات و موضع گیری‌ها هم در ذهن مردم و ملت و هم در حافظه تاریخ خواهد ماند. لذا باید بر اساس آن چیزی که نیاز جامعه ما است، هرکدام در هرجا هستیم نقش خود را بشناسیم، درست تبیین و روشنگری کنیم.

مأموریت‌های دفتر امور ایثارگران

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور ایثارگران با اشاره به مأموریت‌های دفتر امور ایثارگران گفت: ما سه مأموریت را دنبال می‌کنیم؛ مأموریت اول رسیدگی و اهتمام به ایثارگران وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است که شاخص‌ها آن، اسناد بالادستی و مجموعه اقدامات لازم در قوانین و مقررات به میزان لازم وجود دارد؛ اما مهم‌ترین کاری که در این بخش باید انجام دهیم، هماهنگی، پیگیری و نظارت برای اجرای درست، به موقع و اثربخش این قوانین و مقررات است که در برخی موارد حداقلی است و در مواردی هم همراه با ابهام است.

وی با اشاره به وظیفه این دفتر برای تکریم ایثارگران گفت: ایثارگران نیاز به ترحم ندارند، بلکه در مجموعه حماسه‌سازان، قهرمانان و پهلوانان و نقش‌آفرینان انقلاب و دفاع مقدس با پیشینه‌ای به بلندای تاریخ بشریت و در راس آن فرهنگ عاشورا نقش‌آفرینی قرار دارند. تکریم فرهنگ ما و بخشی از این فرهنگ، فرهنگ سازمانی ما است. ارتقاء و تعالی فرهنگ سازمانی در پذیرش و فرهنگ پذیری تکریم ایثارگران عزیز هم از وظایف ما است که البته طی این سال‌ها دچار آسیب شده که قصد داریم به کمک حاضران در این نشست اصلاح کنیم و ارتقاء ببخشیم.

سوقندی ادامه داد: مأموریت دوم ما توسعه و ترویج فرهنگ ایثار، شهادت، مقاومت و جهاد است. در طول تاریخ شهادت‌ها و ایثارها در بزنگاه‌ها به داد امت‌ها رسیده است. در انقلاب اسلامی هم همینطور بوده است و ماجرای جریانات حاکم بر کشور که شاید شهادت شهید بهشتی و یارانش توانست به مدد امام خمینی(ره)، مردم و انقلاب بیاید و در عصر حاضر و همین روزها هم شرایط قبل از شهادت سردار سلیمانی و یارانش را با شرایط پس از شهادت ایشان هم در کشور، هم در سطح منطقه‌ای و هم در سطح بین‌المللی در همین راستا قرار می‌گیرد. شهادت‌ها این چنین ملت‌ها و امت‌ها را به صحنه آورد و ظرفیت‌ها را بسیج کرد. این همان فرهنگ شهادت است.

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور ایثارگران درباره سومین مأموریت دفتر امور ایثارگران گفت: تشکل‌های مردمی حوزه فرهنگ ایثار و شهادت که شورای عالی ترویج، تهیه دستورالعمل و ترویج آن را به عهده ما گذاشته، مأموریت سوم ما هستند که پیش نویس آن آماده شده و قطعا از نظرات دوستان بزرگ وار در تدوین نهایی آن استفاده خواهیم کرد.

کتابخانه‌های عمومی؛ آمادگاه فکر و اندیشه

وی در ادامه سخنان خود درباره جایگاه کتابخانه‌های عمومی در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت گفت: ما دو جریان را در حوزه فرهنگ ایثار و ایثارگران دنبال می‌کنیم. یکی جریان فکری و معرفتی هست و یکی جریان فرهنگی؛ وقتی در حوزه ابزارها و اقدامات موثر رصد می‌کنیم، می‌بینیم که نقش کتاب و کتابخوانی به عنوان نماد عقلانیت و خرد ورزی و نماد و نشانه بنیادهای معرفتی، نقشی ممتاز است و کتابخانه آمادگاه فکر و اندیشه است. اگر دیگران مشغول تولید محتوا هستند، آنجا که عرضه می‌شود و مواجه فکری پیدا می‌کند و باز خورد می‌گیرد، نهادی به نام «کتابخانه» است. کتابخانه‌ها نهادی هستند که مستقیما با ارباب و اصحاب فکر و اندیشه سر و کار دارند و مخاطبان اصلی کتاب در کتابخانه‌ها هستند.

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور ایثارگران افزود: بعد جریان فرهنگی کتاب به عنوان آمادگاه اندیشه و عرضه مستقیم به مخاطب، نقش مهمی دارد. وقتی ما بررسی می‌کنیم در نظام تولید و منظومه معرفتی، می‌بینیم که بیشترین میزان تولیدات حوزه ایثار، مقاومت و دفاع مقدس «کتاب» است که نمونه تقریظ هایی است که مقام معظم رهبری بر بخشی از رمان‌ها و کتاب‌های دفاع مقدس داشته‌اند را می‌توان نشان از اهمیت این حوزه دانست. اگر این موضوعات را بپذیریم، نقش نهاد کتابخانه‌های عمومی، مسئولان و کتابداران آن به عنوان افسران جبهه جنگ نرم، بیش از پیش مشخص خواهد شد.

سوقندی با اشاره به روند روبه رشد توسعه و فعالیت‌های کتابخانه‌های عمومی طی سال‌های اخیر گفت: امروز شاهد افزایش و گسترش و تجهیز کتابخانه‌های عمومی هستیم و قطعا جریان دولتی و هم مشارکتی در کتابخانه‌ها که دامنه آن در شهر و روستاها نیز گسترده شده، می‌تواند به جریان فرهنگی کشور کمک کند.

وی ادامه داد: در میان حدود ۵۰ شهید وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ۴ نفر کتابدار هستند که در استان‌های مختلف نیز کتابخانه‌هایی به نام آنها مزین شده است. کتابداران شهید در کنار ایثارگران، رزمندگان و خانواده‌های شهدایی که جذب شدند و در بدنه این وزارتخانه مشغول به کار هستند، اسناد زنده‌ای برای ایثار و جهاد در میان اهالی فرهنگ و ادب هستند.

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: امیدواریم این نشست و گفتگوها، فتح بابی در نزدیک شدن به کتاب و اهمیت آن و همچنین عقلانیت و خردورزی که نقش تعیین کننده‌ای در سرنوشت فردی و اجتماعی ما دارد، باشد و در کنار تولید و عرضه کتاب، کتابخوانی و بهره‌برداری از کتاب بیش از پیش گسترش پیدا کند و به یک رسم و عادت عمومی تبدیل شود.

تعداد بازدید از این مطلب: 49
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1


نویسنده : کتابخانه پروین اعتصامی
تاریخ : پنج شنبه 19 دی 1398
نظرات
تعداد بازدید از این مطلب: 70
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1


نویسنده : کتابخانه پروین اعتصامی
تاریخ : شنبه 14 دی 1398
نظرات

 

سردار حاج قاسم سلیمانی الگوی ترازِ مومن انقلابی است

حاج قاسم سلیمانی

علیرضا مختارپور، دبیرکل نهاد کتابخانه های عمومی کشور در پیامی ضمن تسلیت شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی آورده است: حاج قاسم تنها یک فرمانده نظامی نبود بلکه مرام و مسلک او مرام جوانمردی، اخلاق مداری، مردم داری، ایران دوستی و عشق به فرهنگ ایرانی-اسلامی و دوستدار کتاب و کتابخوانی بود و برای بسیاری از جوانان، الگوی تراز مومن انقلابی به حساب می آید.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نهاد کتابخانه های عمومی کشور، متن پیام علیرضا مختارپور، دبیرکل نهاد کتابخانه های عمومی کشور به مناسبت شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی به این شرح است:

 

 

بسم الله القاصم الجبارین

 

مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَی نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ یَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِیلًا

 

هیچ عاقبتی جز شهادت برای سردار دلاوری چون حاج قاسم سلیمانی متصور نبود. سرداری که به واسطۀ بیش از چهار دهه جهاد صادقانه و خالصانه در راه خدا، اسطوره ای ملی برای ایرانیان و نماد حق طلبی برای آزادگان جهان شناخته می شد.

حاج قاسم تنها یک فرمانده نظامی نبود بلکه مرام و مسلک او مرام جوانمردی، اخلاق مداری، مردم داری، ایران دوستی و عشق به فرهنگ ایرانی-اسلامی و دوستدار کتاب و کتابخوانی بود و برای بسیاری از جوانان، الگوی تراز مومن انقلابی به حساب می آید.

سردار سرافراز اسلام شهید حاج قاسم سلیمانی در این سال ها با فرماندهی محور مقاومت در جهان اسلام بذر امیدی در دل ملت های ستمدیده کاشت که ان شاء الله خون مطهر ایشان و همرزمان شان استحکام و پیروزی این محور در جهان اسلام را تضمین می کند.

اینجانب به نمایندگی از کتابداران و کارکنان کتابخانه های عمومی سراسر کشور شهادت این سردار بزرگ اسلام و همراهان مجاهدش به ویژه آقای ابومهدی المهندس را به محضر رهبر معظم انقلاب اسلامی، خانواده ایشان و عموم ملت شریف ایران تسلیت می گویم.

هر چند بزرگترین انتقام بر اساس سنت های الهی، از قاتلان آن شهید بزرگوار، در همان لحظه که تصمیم به این ترور وحشیانه گرفتند، گرفته شد و نام منحوس شان به عنوان قاتلان پاک ترین فرزندان اسلام و ایران در تاریخ ایران و جهان ثبت گردید؛ اما همچنان باید منتظر سیلی ده برابر محور مقاومت به خود باشند. 

ان شاء الله.

 

و من الله التوفیق

علیرضا مختارپور

دبیرکل

تعداد بازدید از این مطلب: 31
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1


نویسنده : کتابخانه پروین اعتصامی
تاریخ : شنبه 14 دی 1398
نظرات

 

حاج قاسم سلیمانی

در پی شهادت سردار پرافتخار اسلام شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی و شهدای همراه او بویژه مجاهد بزرگ اسلام جناب آقای ابومهدی المهندس رهبر انقلاب پیامی صادر کردند.

به گزار پایگاه اطلاع رسانی نهاد کتابخانه های عمومی کشور به نقل از دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت الله العظمی خامنه ای، متن این پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم
ملت عزیز ایران!

سردار بزرگ و پرافتخار اسلام آسمانی شد. دیشب ارواح طیبه‌ی شهیدان، روح مطهر قاسم سلیمانی را در آغوش گرفتند. سال‌ها مجاهدت مخلصانه و شجاعانه در میدان‌های مبارزه با شیاطین و اشرار عالم، و سال‌ها آرزوی شهادت در راه خدا، سرانجام سلیمانی عزیز را به این مقام والا رسانید و خون پاک او به دست شقی‌ترین آحاد بشر بر زمین ریخت. این شهادت بزرگ را به پیشگاه حضرت بقیة‌الله‌ارواحنافداه و به روح مطهر خود او تبریک و به ملت ایران تسلیت عرض می‌کنم.

او نمونه‌ی برجسته‌ای از تربیت‌شدگان اسلام و مکتب امام خمینی بود، او همه‌ی عمر خود را به جهاد در راه خدا گذرانید.

شهادت پاداش تلاش بی‌وقفه‌ی او در همه‌ی این سالیان بود، با رفتن او به حول و قوه‌ی الهی کار او و راه او متوقف و بسته نخواهد شد، ولی انتقام سختی در انتظار جنایتکارانی است که دست پلید خود را به خون او و دیگر شهدای حادثه‌ی دیشب آلودند. شهید سلیمانی چهره‌ی بین‌المللی مقاومت است و همه‌ی دلبستگان مقاومت خونخواه اویند. همه‌ی دوستان - و نیز همه‌ی دشمنان - بدانند خط جهاد مقاومت با انگیزه‌ی مضاعف ادامه خواهد یافت و پیروزی قطعی در انتظار مجاهدان این راه مبارک است، فقدان سردار فداکار و عزیز ما تلخ است ولی ادامه مبارزه و دست یافتن به پیروزی نهایی کام قاتلان و جنایتکاران را تلخ‌تر خواهد کرد.

ملت ایران یاد و نام شهید عالی مقام سردار سپهبد قاسم سلیمانی و شهدای همراه او بویژه مجاهد بزرگ اسلام جناب آقای ابومهدی المهندس را بزرگ خواهد داشت و اینجانب سه روز عزای عمومی در کشور اعلام می‌کنم و به همسر گرامی و فرزندان عزیز و دیگر بستگان ایشان تبریک و تسلیت می‌گویم.

تعداد بازدید از این مطلب: 40
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1


نویسنده : کتابخانه پروین اعتصامی
تاریخ : شنبه 14 دی 1398
نظرات

 

شهادت هنر مردان خداست

تعداد بازدید از این مطلب: 63
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1


نویسنده : کتابخانه پروین اعتصامی
تاریخ : یک شنبه 8 دی 1398
نظرات

 

«در پرتگاه حادثه» گفت‌وگوی "محمدحسین یزدانی‌راد" با "اکبر اعتماد" است که توسط نشر اختران برای نخستین با در سال 1396 به چاپ رسیده است. هم مصاحبه کننده و هم مصاحبه شونده هر دو همدانی هستند و این نقطه مشترک و یکی از دلایل مهم تولد این کتاب است. اکبر اعتماد را بیشتر به عنوان بنیان‌گذار سازمان انرژی اتمی ایران می‌دانند و گاهاً او را "پدر انرژی هسته‌ای ایران" می‌خوانند که اغلب با واکنش منفی او مواجه می‌شود. اعتماد بیشتر دوست دارد با سبقه دانشگاهی‌اش او را بشناسند. به ویژه تأسیس موسسه تحقیقات و برنامه ریزی علمی و آموزشی و البته تأسیس دانشگاه بوعلی‌سینا همدان. او در موسسه تحقیقات و برنامه ریزی علمی اقدامات شایسته بسیاری انجام داده است که در کتاب به طور کامل شرح داده می‌شود. اعتماد در آغاز تأسیس وزارت علوم و آموزش عالی در پاییز 1346 دعوت وزیر وقت را می‌پذیرد و به عنوان معاون علمی و تحقیقاتی وزارت علوم منصوب می‌شود. او به شدت انقلاب در حوزه آموزش و نحوه اجرای آن را دنبال می‌کرد.

کتاب با مقدمه‌ای از مدیرسازمان اسناد و کتابخانه ملی غرب کشور(همدان) آغاز می‌شود. مصاحبه کننده نیز در بخش اول سخنان خود به معرفی اعتماد از بدو تولد، پدر و مادر او می‌پردازد. پدر اعتماد یکی از تجار خوشنام همدانی است که سال‌ها ریاست اتاق بازرگانی همدان را نیز بر عهده داشته است. در ادامه یزدانی‌راد یک شمای کلی از زندگی اعتماد به دست می‌دهد و از زندگی علمی  او در داخل و خارج ایران می‌گوید. نثر یزدانی ساده و روان است و از خواندن آن لذتی وافر نصیب خواننده می‌شود. کتاب در 530 صفحه و 6 بخش آماده شده است.

بخش اول به کودکی و نوجوانی دکتر اعتماد می‌پردازد و در بخش دوم زندگی او را در خارج از ایران بررسی می‌کند. بخش سوم کتاب به آغاز کار در ایران، تشکیل دفتر انرژی اتمی، تکمیل راکتور اتمی، سفر به اورپا برای تشویق تحصیل کردگان در راستای بازگشت به کشور، همکاری با رادیو و تلویزیون ملی، همکاری در تأسیس وزارت علوم،  همکاری در تأسیس دانشگاه صنعتی شریف و ... می‌پردازد. بخش چهارم که شاید جذاب‌ترین بخش کتاب به حساب آید، به سازمان انرژی اتمی ایران اشاره دارد و آن را از جنبه‌های مختلف بررسی می‌کند. بخش پنجم رابطه با کشورها، سازمان‌ها و رهبران خارجی و بخش ششم درباره رابطه با دولت و عوامل صاحب نفوذ دولتی و غیر دولتی است. در این بخش مباحث بسیار را دکتر اعتماد مطرح می‌کند و در نهایت با بازگشت به ایران خاتمه می‌یابد.

در بخش پیوست‌های کتاب عنوانی وجود دارد که  آدمی را میخکوب می‌کند، و آن "چند غزل از اکبر اعتماد" است که نشان می‌دهد دکتر اعتماد وجوه دیگری جز چهره علمی و البته اجرایی، دارد و آن اعتماد شاعر است.

علاوه بر آن در پیوست کتاب احکام دکتر اعتماد و نامه‌ها و پیام‌های او در زمان تصدی مدیریت آمده  و پایان بخش کتاب تصاویر دکتر اکبر اعتماد در دوران فعالیت او در عرصه‌های مختلف علمی و اجرایی است.

نکته جالب توجه در این کتاب این است که  این نوشتار تنها زندگی نامه دکتر اعتماد از زبان خود او نیست، بلکه گوشه‌ای از تاریخ معاصر ایران را نیز نشان می‌دهد. بنا بر گفته مصاحبه کنند تدوین این کتاب سه سال به طول کشیده است

تعداد بازدید از این مطلب: 82
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1


نویسنده : کتابخانه پروین اعتصامی
تاریخ : یک شنبه 8 دی 1398
نظرات
 
  • سالروز حماسه 9 دی ، روز بصیرت و میثاق امت با ولایت ، گرامی باد

امروز 9 دی (جدی) مصادف است با سالروز حضور عاشورایی مردم حماسه ساز و ولایتمدار ایران اسلامی در راهپیمایی 9 دی ماه 1388 که نقطه عطفی در تاریخ انقلاب و برگ زریّن دیگری در افتخارات مردم ایران محسوب می شود.

حماسه 9 دی ، نماد عزّت، استقلال و بصیرت مردمی است که تا پای جان برای حفظ اصول اسلام و آرمان‌های انقلاب ایستاده اند و با صدای رسا اعلام کردند که اگر دشمن در برابر دین آنها بایستد در برابرتمام دنیای آنها خواهند ایستاد.

روز نهم دی ماه در تاریخ انقلاب اسلامی با عنوان روز «بصیرت» تبدیل به یوم الله و ماندگار گردید. در این روز ماندگار و تاریخی ملت همیشه در صحنه ایران اسلامی، حماسه ای دیگر آفرید و دشمنان خدا و دینش را مأیوس و ناامید ساخت و قلب امام زمان (عج) و نائب بر حقش حضرت آیت الله العظمی خامنه ای(دامت برکاته) را شاد کرد.

می توان گفت نهم دی، روز غلبه جنود الهی بر جنود شیطان است. روز خروش ملت ایران و آشکار ساختن خشم مقدس در برابر اهانت ها و حرمت شکنی های عده ای غافل و یا مزدور وابسته به اجانب نسبت به مقدسات در روز عاشورای حسینی است.

روز نهم دی در واقع روز نه گفتن ملت ایران به سران فتنه و آری گفتن به نظام اسلامی و بیعت مجدد مردم با آرمان های والای حضرت امام خمینی(ره) و رهبر فرزانه انقلاب اسلامی است.

مردم در این روز، تیر خلاص را به سران فتنه شلیک و پشت پیکر نامبارک فتنه را به خاک مالیدند. در روز نهم دی ماه 1388، مشروعیت سیاسی نظام اسلامی ایران بار دیگر با حضور خودجوش ده ها میلیونی مردم در تهران و تمامی شهرهای دیگر کشور به جهانیان اعلام گردید.

تعداد بازدید از این مطلب: 40
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1


نویسنده : کتابخانه پروین اعتصامی
تاریخ : یک شنبه 8 دی 1398
نظرات

ایمنی در خانه

پدیدآور: پتی مِیرز گراس

 مترجم: فراز پندار

 ناشر: فنی ایران

 تعداد صفحات: ۲۴

 

همۀ ما نیاز داریم قبل از انجام هر کاری فکر کنیم، باید بدانیم که مسئول رفتار خود هستیم و این موضوع را باید از همان دوران کودکی بیاموزیم. شجاعت، ایمنی، اعتماد به نفس، احترام به دیگران و ... از مهارت‌هایی هستند که هر شخصی باید در دوران کودکی کسب کند.

«ایمنی در خانه» عنوان یکی از مهارت‌های اساسی کتاب‌های نردبان است. مجموعه‌ای که می‌تواند نردبان آگاهی و توانایی کودکان باشد و آن‌ها را به بلندایِ موفقیت و شکوفایی برساند.

این کتاب یک گردش جالب و جذاب در خانه  است، همه کودکان می‌توانند با گروهِ بررسیِ داستان همراه شوند تا ببینند آیا خانه جای امنی برای بازی کردن آن‌ها هست یا نه!

مأموریت از آشپزخانه آغاز می‌شود. بچه‌ها سعی دارند همۀ آن چیزهایی که ممکن است برایشان خطرناک باشد را شناسایی کنند. آن‌ها باید مراقب باشند تا به برخی چیزها دست نزنند. استفاده از برخی وسایل خانه برای بچه‌ها خطرآفرین است، آن‌ها باید برای این منظور از بزرگترها کمک بگیرند. چاقوها و قیچی‌های تیز، اجاق گاز، برخی مواد شوینده و ... اما مأموریت به همین‌جا ختم نمی‌شود و پای بچه‌ها به حمام، پارکینگ و جاهای دیگر هم باز می‌شود. برای این‌ که بدانیم باید در خانه مراقب چه چیزهایی باشیم، یا به چه وسایلی نباید بدون اجازه دست بزنیم، این کتاب را بخوانیم.


به بهانه مسیح

 پدیدآور: سعید زاهدی

 ناشر: عابد

تعداد صفحات: ۱۷۶

«مسیحیان صهیونیست می‌گویند حمایت از اسرائیل وظیفه‌ ایست که خدا به آن‌ها واگذار کرده است. وظیفه‌ای که نتیجۀ خوب انجام دادنش، وقوع جنگ آرماگدون و بازگشت مسیح است.»

به درستی تفاوت دین یهود با اندیشۀ صهیونیست در چیست؟ اندیشۀ تشکیل دولت مستقل یهودیان و تأسیس اسرائیل در چه زمان و توسط چه اشخاصی شکل گرفت؟ هدف از تشکیل حکومت صهیونیستی و ایجاد قلمرو نیل تا فرات چیست؟ برای درک درست و شفاف‌تری از آن‌چه‌که امروز صهیونیست مسیحی نامیده می‌شود، باید به واکاوی تاریخ مسیحیت جدید و دین یهود پرداخت. همین‌طور لازم است جریان‌های سیاسی اقتصادی حاکم بر جهان بررسی شود تا پرده از اسرار نهان آن برداشته شده و اثرگذاری آن بر معادلات بزرگ جهانی آشکار شود.

«به بهانۀ مسیح» با ارائه گزارش ها و تاریخچه‌ای از اندیشۀ صهیونیسم مسیحی، ریشه‌های تاریخی و دینی آن را که ابعاد گوناگون و نمودهای مختلفی دارد، معرفی می‌کند. از ابتدای شکل‌گیری این جریان، که هواداری از صهیون فقط گرایشی مذهبی بوده تا زمانی که هواداری از آن به ایده‌ای اجتماعی تبدیل شد و امروز که دیگر هواداری از صهیون نه‌ فقط ایده‌ای دینی و اجتماعی که دیدگاهی سیاسی است و نتایج مهمی هم در بر دارد. آن‌چه که پشت پردۀ صهیونیسم می‌گذرد، نقش افراد خاصی نظیر تئودور هرتصل، روچیلد و ... و همین‌طور تاریخچۀ مختصرِ شکل‌گیریِ جریان مسیحیت صهیونیستی و قدرت گرفتن صهیونیسم جهانی را می‌توان در این کتاب مرور کرد.  


پرواز با پاراموتور را دوست دارم

 پدیدآور: علی آرمین

 ناشر کتاب جمکران

تعداد صفحات: ۱۵۴

نوجوانی، فصل خوب آرزوهای شیرین است، فصل فکرها، فرصت‌ها و آرزوهای رنگی که در آن دوران انتخاب کنی، راهی بیابی و حرکت را آغاز کنی و در امتداد آن راهِ درست، به اوج برسی. نوجوانی و جوانی سن انتخاب‌ها و تصمیم‌های بزرگ است.

در رمان «پرواز با پاراموتور را دوست دارم» عباس و ثریا دو نوجوانی هستند که باید دست به انتخاب‌ بزنند و موقعیت‌های مختلف را با توجه به آرزوی اصلی‌شان بسنجند و بعد مهم‌ ترینش را انتخاب کنند.

عباس نوجوانی است که مادرش را هنگام تولد و پدرش را در خردسالی بر اثر یک سانحه هوایی از دست‌ داده و حالا که بزرگ‌ شده، اوقاتش را در یک تعمیرگاه ماشین می‌گذراند، جایی که محل کار و زندگی‌اش است. عباس هم مثل پدرش عشق به پاراموتور و پرواز در دل دارد، هیچ‌گاه این رؤیای شیرین را فراموش نکرده و در پی راهی است تا به دنیای پاراموتورها برسد؛ رسیدن عباس به آرزویش با اتفاقی همراه است، که با حضور پیرمرد ناشناسی در تعمیرگاه شروع شد و ماجرا را به جایی برد که حتی در خواب هم نمی‌دید!

در کنار معرفی عباس و آرزوهایش، شخصیت دیگر داستان دخترخاله او، ثریا است که آرزوهای خود را دارد و می‌خواهد در انجام تکالیف و درس‌هایش بهترین باشد و در المپیادهای علمی رتبه برترین‌ها را به‌دست بیاورد.

نویسنده در این داستان درون‌مایه‌های دینی را فراموش نکرده و از آن‌ها به‌خوبی در پیش‌برد ماجرا بهره می‌گیرد. برای مثال در بخشی از کتاب، ثریا نامه‌ای برای امام زمان می‌نویسد که حاوی درخواست‌ها و آرزوهایش است و به عباس می‌دهد تا در چاه جمکران بیندازد.

نویسنده این کتاب در جشنواره بین المللی اشراق به عنوان نویسنده برتر معرفی و همچنین در جشنواره قلم زرین نامزد شد. این کتاب تاکنون هفت بار از سوی انتشارات جمکران تجدید چاپ شده است.


دیدار در هاید پارک: آخرالزمان

 پدیدآور: علی‌اکبر کاظمی‌گرجی

 ناشر: مؤسسه بوستان کتاب

 تعداد صفحات: ۳۴۴

انسان‌ها در مواجهه با فراز و نشیب زندگی به رشد و بالندگی می‌رسند و سرنوشتی متفاوت از یکدیگر پیدا می‌کنند. آشنایی با زمینه‌ها و جریان‌های فکری مختلف، در انتخاب مسیر زندگی، زمینه سعادت یا شقاوت را برای آدمی فراهم می‌سازد. از آن‌جا که انسانِ رها و بدون برنامه، نمی‌تواند درست بیاندیشد و راه را از بی‌راهه تشخیص دهد، خالق یکتا، کتب آسمانی و پیامبرانی برای هدایت و رشد او فرستاده است.

«دیدار در هاید پارک: درباره آخرالزمان» کتابی که در قالب داستان، جوانی مسیحی به نام مایکل را معرفی می‌کند که زندگی و سرنوشت او با خیانت مادر و کشته شدن پدرش تغییر می‌کند. این داستان در سی‌ و پنج فصل مشکلات معنوی و اعتقادی مایکل را بازگو می‌کند و مسیر جدیدی را که یک جوان مسلمان پیش‌روی او می‌گشاید، با معجزه قلم روایت می‌کند.

نویسنده در این کتاب به خوبی با استفاده از آیات قرآنی و روایات و احادیث ائمه، اشارات قوی و مستند به نشانه‌های ظهور منجی داشته و نیز ارتباط برخی از آن‌ها را با کتاب مقدس انجیل و عیسی مسیح به خوبی ذکر کرده است.

این داستان، اثری است درخور توجه، از این روی که توانسته است ادیان الهی، کتاب نورانی قرآن، تشیع و اسلام، نشانه‌های آخرالزمان، یاران حضرت حجت (عج الله تعالی فرجه الشریف)، زندگی و سیره ائمه علیه‌السلام و ...  را در قالب داستان معرفی کند.
«دیدار در هاید پارک» از جمله آثاری است که با نگاهی نو و اثربخش، به موضوعاتی چون مکتب شیعه، روابط انسانی، فضایل اسلامی، علائم ظهور حضرت مهدی (عج الله تعالی فرجه الشریف) و نشانه‌های آخرالزمان می‌پردازد.

تعداد بازدید از این مطلب: 40
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1


نویسنده : کتابخانه پروین اعتصامی
تاریخ : یک شنبه 8 دی 1398
نظرات

کتاب‌های «ایمنی در خانه»، «به بهانه مسیح»، «پرواز باپاراموتور را دوست دارم» و «دیدار در هاید پارک: آخرالزمان» در طرح کتاب‌خوان دی ماه، معرفی شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، طرح کتاب‌خوان دی ماه با ارائه کتاب‌های «ایمنی در خانه» نوشته پتی مِیرز گراس و ترجمه فراز پندار، «به بهانه مسیح» نوشته سعید زاهدی، «پرواز باپاراموتور را دوست دارم» نوشته علی آرمین و «دیدار در هاید پارک: آخرالزمان» نوشته علی‌اکبر کاظمی‌گرجی معرفی شد.

تعداد بازدید از این مطلب: 42
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1


نویسنده : کتابخانه پروین اعتصامی
تاریخ : چهار شنبه 4 دی 1398
نظرات

 

"میلاد باسعادت حضرت زیـنب کبــری (س) و روز پرستار مبــارک بــاد"

 

 

1. حضرت زینب در سال....هجرت بدنیا آمدند؟

 

2. به کسی که در راه حفظ دین و ناموس کشته شود می گویند؟

 

3. یکی از فرزندان حضرت زینب(س) که در صحرای کربلا به شهادت رسید؟

 

4. روز میلاد حضرت زینب(س)،روز.....نامگذاری شده است.

 

5. نام پدر حضرت زینب(س)چه می باشد؟

 

6. از القاب حضرت زینب(س)به زن بسیار عالم؟

 

7. تکرار یکی از حروف الفبا

 

8. یکی از برادران حضرت زینب(س)که آن حضرت بسیار ایشان را دوست داشت؟

 

9. در صحرای کربلا چند تن از فرزندان حضرت زینب(س)به شهادت رسیدند؟

 

10. از القاب حضرت زینب(س)به معنای مادر سختی ها؟

 

11. حضرت زینب(س) در کدام شهر بدنیا آمدند؟

 

12. یکی دیگر از فرزندان حضرت زینب(س)که در صحرای کربلا به شهادت رسید؟

 

13. نام مادر حضرت زینب(س)چیست؟

 

14. حضرت زینب(س)در چندم ماه جمادی الاول به دنیا آمدند؟

 

دوست عزیز:

 

ابتدا پاسخ سوالات را در جدول نوشته، سپس برگه ی خود را با ذکـر مشخـصات حداکثـر تا تاریخ

 

11دی به کتابخانه تحویل دهید.

 

تعداد بازدید از این مطلب: 29
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1


نویسنده : کتابخانه پروین اعتصامی
تاریخ : چهار شنبه 4 دی 1398
نظرات
تعداد بازدید از این مطلب: 38
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1


نویسنده : کتابخانه پروین اعتصامی
تاریخ : دو شنبه 2 دی 1398
نظرات
تعداد بازدید از این مطلب: 40
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1


نویسنده : کتابخانه پروین اعتصامی
تاریخ : دو شنبه 2 دی 1398
نظرات

1 دی روز میلاد خورشید؛ جشن خرم روز، نخستین جشن دیگان

  • 4 دی جشن کریسمس [ 25 December ]
  • 5 دی سالروز زمین لرزه ی بم در سال 1382
  • 5 دی سالروز شهادت آشو زرتشت، اَبَراِنسان بزرگ تاریخ
  • 8 دی دی به آذر روز، دومین جشن دیگان
  • 11  دی ولادت حضرت زینب سلام الله علیها و روز پرستار و بهورز [ 5 جمادي الاولي ]
  • 11 دی جشن آغاز سال نو میلادی [ 1 January ]
  • 15 دی دی به مهر روز، سومین جشن دیگان
  • 20 دی سالروز قتل امیرکبیر به دستور ناصرالدین شاه قاجار
  • 23 دی دی به دین روز، چهارمین جشن دیگان
تعداد بازدید از این مطلب: 50
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1


به وبلاگ کتابخانه عمومی پروین اعتصامی خوش آمدید. ************************ عضویت در این کتابخانه برای عموم مردم آزاد می باشد. مدارک لازم جهت عضویت: یک قطعه عکس ۳ در ۴ به همراه داشتن کارت شناسایی معتبر پرداخت مبلغ 5000تومان حق عضویت سالانه(عضویت تمام بها) عضویت نیم بها 3000تومان و عضویت رایگان 1000 تومان تکمیل نمودن فرم درخواست عضویت ************************ شیفت بندی کتابخانه در پاییز و زمستان سال99 : صبح ها : خانم ها از ساعت 8:00 الی 13:00 عصرها : آقایان از ساعت 13:00 الی 17:30 پنج شنبه ها ساعت 8 الی 13:00 آدرس: همدان حصار امام اسلامشهر ابتدای کوچه رنجبران جنب پارک رنجبران


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود